Kiertotietoinen jooga – Happy Hormones 15.6. klo.13.00-15.00/15.30. 39€

39,00  sis. alv

Varastossa

Kuvaus

Kiertotietoinen jooga – Happy Hormones 15.6. klo.13.00-15.00/15.30. 39€

Kiertotietoinen jooga – Happy Hormones- työpajassa opit perusasiat naisten syklisyydestä, hormonikierrosta ja miten voit missäkin vaiheessa tukea itseäsi ja hormoneitasi parhaiten.  

Luennolla käymme läpi kehomielen tarpeet niin kiinalaisen lääketieteen kuin länsimaisenkin kanteilta. Opit myös perusasiat sykleihin sopivasta ravinnosta. 

Joogaharjoituksessa rentoutamme ja avaamme erityisesti lantion aluetta.  Harjoituksessa käymme jokaisen kierron vaiheen läpi. Opit mitkä jooga-asanat antavat erityisesti tukea ja saat kehollisen kokemuksen miten konkreettisesti muovata harjoitusta tietyn syklin  energiaan ja voimavaroihin nähden. Tästä voi ottaa oppia myös muuhun elämään. 

Joogaharjoitus sopii kaikille ja kiertotietoisuudesta saat voimavaroja kaikkiin ikävaiheisiin naisena, oli kuukautisesi sitten alkaneet tai jo loppuneet. Naisen syklisyys pysyy koko elämän ajan ja sen eri vaiheet huomioimalla löydät itsestäsi valtavia voimavaroja sekä myös luvan hellittää. 

 

Kiertotietoisuus ja sitä kautta tuleva oman kehon kunnioitus ja kuuntelu saa naisen kukostamaan ja löytämään todelliset voimansa. Kun opimme elämään luonnollisten sykliemme mukaan, se on lahja paitsi itsellemme, myös läheisillemme. 

Työpajan loppupuoli on pyhitetty jakamiselle ja kysymyksille, siksi lopetusaika on liukuva.

Ohjaajana on Nanasteen Nana. Nana on Joogaohjaaja (320h), kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunkturisti.

Nanan löydät  myös Instagramista tästä ja Facebookista tästä.

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiertotietoinen jooga – Happy Hormones 15.6. klo.13.00-15.00/15.30. 39€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *