Lahjakortti yksilö hengitysvalmennukseen

150,00  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Lahjakortti yksilö hengitysvalmennukseen

Tästä loistava lahjaidea ilahduttamaan lahjansaajaa. Elämykset ja kokemukset jäävät mieleen, kun taas materiaali ja tavarat saattavat jäädä unholaan. Haluatko antaa lahjaksi läheisellesi jotain sellaista jonka hän muistaa aina ja josta hän ilahtuu varmasti? Anna lahjaksi työkalu jolla edistää terveyttä ja pidentää ikää.

Yksilövalmennuksessa mitataan aluksi hengityksesi taso, jonka jälkeen käydään läpi oikein hengittämisen tekniikoita ja tehdään erilaisia harjoituksia. Yksilövalmennuksessa pureudutaan valmennettavan ongelmakohtiin ja tarpeisiin henkilökohtaisesti.
Valmennuksessa käydään läpi erilaisia tehtäviä oikeanlaista hengitystä apuna käyttäen ja aktivoidaan parasympaattista hermostoa, sekä opetellaan rauhoittamaan mieli ja keho. Erilaisista hengitystekniikoista on suuresti arjessa apua mm. jos koet ahdistusta ja/tai paniikkihäiriöitä. Opettelemalla hengittämään oikein helpotat stressin sietoa, jonka ansiosta olosi kevenee ja yleinen terveys kohenee.

Oikein hengittämisestä on suuresti hyötyä myös yleisen terveyden lisäksi unen laadun parantamisessa ja verenkierron tehostamisessa. Oikein hengittäminen estää myös nenän tukkeutumista ja suodattaa tehokkaasti ilmaa ja bakteereita. Hengitysharjoittelusta on suuri apu kuorsaamiseen, astman oireisiin ja uniapneaan.
Hengityksen taso nousee valmennuksen jälkeen ja tulet huomaamaan positiiviset vaikutukset arjessasi ja elämässäsi.

Valmennukseen voi osallistua sellaisena kuin on, mukaan ei tarvitse ottaa muuta kuin iloisen ja avoimen mielen! parivalmennus kestää 2,5h ja aika valmennukseen varataan erikseen, joko sähköpostitse sami@karaus.fi TAI 0442966130

Ohjaaja: Sami Karaus (Oxygen Advantage hengitysvalmentaja)

Aika valmennuksiin varataan erikseen! Joko sähköpostitse sami@karaus.fi TAI 0442966130

Lisää hengitysvalmennuksista voit lukaista tästä.

Ja Samin löydät Instagramista.

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa Olkkarille!

Lahjakortti on voimassa 6kk lahjakortin ostohetkestä!
Lahjakortin saat sähköpostiisi maksettuasi ostoksen.

 

Lahjakortti yksilö hengitysvalmennukseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti yksilö hengitysvalmennukseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *