Ale!

Lempeän liikkeen jooga  I Tiistaisin klo 18.00-19.15

15,30  sis. alv

Kuvaus

Lempeän liikkeen jooga  I Tiistaisin klo 18.00-19.15

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin pitempään jooganneille. Lempeässä liikkeen joogassa yhdistämme eri joogatyylejä riippuen kerrasta, aina kuitenkin keskittyen kehoon laskeutumiseen ja kehomielen sen hetkisiin tarpeisiin.
Tunneilla edetään rauhallisesti asanoiden (jooga asentojen) ja hengityksen rytmissä. Harjoitus avaa ja tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä. Joogan vaikutukset voi tuntea koko kehossa: liikkuvuus lisääntyy, verenkierto paranee ja jännitykset pikkuhiljaa avautuvat. Lempeä asanaharjoitus, hengitysharjoitukset ja pitkä loppurentoutus auttavat palautumaan stressistä, saamaan yhteyttä itseensä ja lisäävät kokonaisvaltaista hyvää oloa.
Tunnin aikana saat edetä omaa kehoa kuunnellen, voit myös syventää harjoitusta ja toisinaan haastaa itseäsi tai ottaa harjoituksen hyvin rauhallisesti. Loppurentoutusta varten kannattaa varata villasukat ja pitkähihaista päälle. Tunnille voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Joogan hyötyjä on mm.
• Laskee stressitasoa
• Rentouttaa ja rauhoittaa kehoa & mieltä
• Lisää itsetuntemusta ja kehon kuuntelemisen taitoa
• Parantaa kehon liikkuvuutta ja nestekiertoa
• Toimii palauttavana harjoituksena
• Vahvistaa immuniteettia
• Parantaa ruuansulatusta
• Energian virtaus ja elinvoimaisuus lisääntyy
• Itsemyötätunto lisääntyy
• Unenlaatu parantuu

Lempeän liikkeen jooga  I Tiistaisin klo 18.00-19.15

Tunneille osallistuminen ei vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta joogasta. Tunneille voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja kannustan sinua aina kuuntelemaan itseäsi harjoituksen aikana. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, joissa on mukava liikkua. sekä vesipullon. Yin jooga on kehoa viilentävä harjoitus, joten lämpimät vaatteet ja villasukat on hyvä olla mukana.

Voit ottaa halutessasi mukaan oman jooga maton, mutta saat maton käyttöösi myös Olkkarilta. Riittää siis, että saavut vain paikalle.

Jooga ohjaajana on Nanasteen Nana. Nana on Joogaohjaaja (320h), kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunkturisti.

Nanan löydät  myös Instagramista tästä ja Facebookista tästä.

Tunnit järjestetään tiistaisin 2.1.-26.3  (pois lukien tiistait 23.1-6.2 & 19.3 ) klo 18.00-19.15 ja yhden tunnin hinta on 18€. Tunnit toteutetaan Olkkarin tiloissa osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10 Tampere. Olkkarista lisätietoa saat tästä.

Lämpimästi tervetuloa voimaan paremmin!

 

Lempeän liikkeen jooga  I Tiistaisin klo 18.00-19.15

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 

Lempeän liikkeen jooga  I Tiistaisin klo 18.00-19.15

Lisätiedot

Valitse tunti

2.1 klo 18.00-19.15, 9.1 klo 18.00-19.15, 16.1 klo 18.00-19.15, 13.2 klo 18.00-19.15, 20.2 klo 18.00-19.15, 27.2 klo 18.00-19.15, 5.3 klo 18.00-19.15, 12.3 klo 18.00-19.15, 26.3 klo 18.00-19.15

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lempeän liikkeen jooga  I Tiistaisin klo 18.00-19.15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *