Perushengityksen yksilövalmennus

150,00  sis. alv

Kuvaus

Perushengityksen yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa mitataan aluksi hengityksesi taso, jonka jälkeen käydään läpi oikein hengittämisen tekniikoita ja tehdään erilaisia harjoituksia. Yksilövalmennuksessa pureudutaan valmennettavan ongelmakohtiin ja tarpeisiin henkilökohtaisesti.
Valmennuksessa käydään läpi erilaisia tehtäviä oikeanlaista hengitystä apuna käyttäen ja aktivoidaan parasympaattista hermostoa, sekä opetellaan rauhoittamaan mieli ja keho. Erilaisista hengitystekniikoista on suuresti arjessa apua mm. jos koet ahdistusta ja/tai paniikkihäiriöitä. Opettelemalla hengittämään oikein helpotat stressin sietoa, jonka ansiosta olosi kevenee ja yleinen terveys kohenee. 

Oikein hengittämisestä on suuresti hyötyä myös yleisen terveyden lisäksi unen laadun parantamisessa ja verenkierron tehostamisessa. Oikein hengittäminen estää myös nenän tukkeutumista ja suodattaa tehokkaasti ilmaa ja bakteereita. Hengitysharjoittelusta on suuri apu kuorsaamiseen, astman oireisiin ja uniapneaan.
Hengityksen taso nousee valmennuksen jälkeen ja tulet huomaamaan positiiviset vaikutukset arjessasi ja elämässäsi. 

Voit osallistua valmennukseen sellaisena kuin olet, et tarvitse mukaasi mitään muuta kuin itsesi ja avoimen iloisen mielesi! Olet lämpimästi tervetullut hengittämään kanssani!

Ohjaaja: Sami Karaus (Oxygen Advantage hengitysvalmentaja)
Hinta 150€
Kesto 2h

Aika valmennuksiin varataan erikseen! Joko sähköpostitse sami@karaus.fi TAI 0442966130

Lisää hengitysvalmennuksista voit lukaista tästä.

Ja Samin löydät Instagramista.

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa Olkkarille!

Peruutusehdot ja muutokset

Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 

Perushengityksen yksilövalmennus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perushengityksen yksilövalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *