Voimakas hengitystunti yhdelle, kahdelle tai ryhmälle (3-5 hlöä)

80,00 250,00  sis. alv

Kuvaus

Voimakas hengitystunti yhdelle, kahdelle tai ryhmälle (3-5 hlöä)

Erittäin kokonaisvaltainen koko kehon ja mielen tunti. Tällä tunnilla päästetään irti mm. stressistä ja kehon jännitteistä voimakkaan ja stimuloivan hengitysharjoituksen avulla.
Voit osallistua voimahengitykseen yksi, ystävän kanssa tai koota ryhmän 3-5 hlöä. Räätälöimme mielellämme sinun teemaasi sopivan tunnin, mutta myös tuntimme ilman varsinaista teemaa antaa osallistujille varmasti huikeita kokemuksia.

Hengitysharjoituksen hyötyjä;

Nämä voimakkaat hengitysharjoitukset aktivoivat hetkellisesti sympaattista hermostoa, mikä antaa mukavan energiaboostin ja parantaa vastustuskykyä. Voimakkaat hengitystekniikat auttavat myös purkamaan kehoon jumiin jäänyttä energiaa ja tunteita. Hengitystekniikoilla voidaan myös purkaa kehossa piileviä traumoja ja tunnelukkoja. Moni voi kokea myös hyvin voimakkaita meditatiivisia ja henkisiä kokemuksia. 

Mikäli sinulla on kysyttävää osallistumiseesi liittyen ota yhteyttä valmentajaan:

Ohjaaja: Sami Karaus (Oxygen Advantage hengitysvalmentaja)
Voimahengitys yksilö 80€
Voimahengitys pari 140€
ryhmät 3-5hkl 50€/hlö

Aika valmennuksiin varataan erikseen! Joko sähköpostitse sami@karaus.fi TAI 0442966130

Lisää hengitysvalmennuksista voit lukaista tästä.

Ja Samin löydät Instagramista.

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Voimakas hengitystunti yhdelle, kahdelle tai ryhmälle (3-5 hlöä)

Voimakas hengitystunti yhdelle, kahdelle tai ryhmälle (3-5 hlöä)

Lisätiedot

Valitse kokoonpano

1 henkilö, 2 henkilöä, 3 henkilöä, 4 henkilöä, 5 henkilöä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Voimakas hengitystunti yhdelle, kahdelle tai ryhmälle (3-5 hlöä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *