Tuunaa oma festariasu 3h | Sunnuntai 5.5.klo 11-14

38,00  sis. alv

Varastossa

Kuvaus

Sunnuntai 5.5.klo 11-14 Tuunaa oma festariasu 3h hinta 38€

Kesän festariliput ovat jo myynnissä. Onko asu vielä hukassa? Löytyykö kaapistasi vaatetta jota tuunaamalla ja koristelemalla voisi hyödyntää uudestaan? Haluatko tehdä omasta festariasusta persoonallisen, joka erottuu massasta ja ilmentää omaa tyyliäsi. Tule Olkkarille ottamaan irtiotto arjesta asu tuunauksen parissa.

Tämän kolmen tunnin kurssin aikana sukellamme asu ja vaate tuunauksen kiehtovaan maailmaan. Kurssilla muokkaamme yhdessä ideoiden vanhasta vaatteesta uudistetun ja upean luomuksen. Asujen ja vaatteiden tuunaus on ekologista ja oiva keino pidentää vaatteen käyttöikää. Voimme kaventaa/ leventää, paikata ja koristella tai luoda kokonaan uutta. Asu tuunauksessa vain taivas on rajana ideoille! Työpajan aikana voidaan yhdessä toteuttaa villeimmätkin muutokset.

Mukaan tarvitset uudistettavan vaatteen, ompelukoneen (ei pakollinen), nyörejä, nappeja tai muita koristeita, joita kotoa löytyy ja avoimen mielen. Neuloja, lankoja löytyy Olkkarilta ja ne sisältyvät kurssimaksuun. Muita materiaaleja kuten strasseja, hapsunauhoja, nauhoja ja silityskuvia on minulla myynnissä työpajan aikana. Voit kysyä visioosi tarvittavia materiaaleja minulta ennakkoon.

Tiesithän, että käsitöiden tekeminen on rentouttavaa tekemistä, joka purkaa stressiä ja parantaa henkistä hyvinvointia sekä tehostaa aivojen toimintaa.  Osallistuaksesi kursseilleni sinun ei tarvitse olla kädentaitaja vaan voit tulla paikalle juuri niillä tiedoilla ja taidoilla, joita sinulla on juuri sillä hetkellä. Yhdessä opimme sekä luomme uutta ja minä autan sinua vaihe vaiheelta eteenpäin. Tule mukaan vapauttamaan oma luovuutesi!

Adolina’s järjestää Olkkarilla monenlaisia workshoppeja erilaisiin tilaisuuksiin, kuten työhyvinvointipäiviin, polttareihin, syntymäpäiväjuhliin tai rentoihin illanviettoihin ystävien kesken. Adolina’s tarjoamat ohjelmanumerot ovat laadukkaita ja tarjoavat elämyksellisiä kokemuksia, jotka houkuttelevat jokaista osallistumaan

Ohjaajana toimii Olkkarin käsityöohjaaja Pilvi

Lisää Pilvistä löydät:
FB:Adolinas, Kotisivuilta: Adolinas.com
IG: a.d.o.l.i.n.a.s  Olkkarin Blogista

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään kokemusta käsitöistä. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan ja takaa, että kotiin viemisiksi saat tuotoksen, josta voit olla ylpeä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Olkkarin käsityökursseille!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuunaa oma festariasu 3h | Sunnuntai 5.5.klo 11-14”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *