Hiuskoristeet 2h | Lauantai 18.5.2024 klo 11-13

32,00  sis. alv

Varastossa

Kuvaus

Hiuskoristeet 2h | Lauantai 18.5.2024 klo 11-13

Tule ottamaan irtiotto arjesta ja osallistu Olkkarin hiuskoriste työpajaan. Tässä ihanassa työpajassa jokainen osallistuja saa tehdä itselleen uniikkeja ja upeita hiuskoruja! Hiuskoristeita tehdään kestokukista, nahasta ja satiininauhoista. Voit tehdä työpajassa erilaisia rusetti koruja sekä hiuskukkia. Työpajan aikana osallistujat pääsevät luomaan upeat hiuskorut jotka voi koristaa kutreja kesän erilaisissa riennoissa juhlista festareihin.  

Tiesithän, että käsitöiden tekeminen on rentouttavaa tekemistä, joka purkaa stressiä ja parantaa henkistä hyvinvointia sekä tehostaa aivojen toimintaa. 

Kurssille osallistuminen ei vaadi erityisiä kädentaitoja – jokainen osallistuja saapuu paikalle juuri sellaisena kuin on, ja yhdessä he oppivat ja luovat uutta. Kurssin ohjaaja opastaa askel askeleelta eteenpäin. Kaikki pääsevät mukaan vapauttamaan omaa luovuuttaan!

Olkkarilta löytyvät kaikki tarvikkeet hiuskoristeiden tekoon. Työpajan kesto kaksi tuntia ja jokainen osallistuja voi tehdä kaksi hiuskoristetta. 

Adolina’s järjestää Olkkarilla monenlaisia workshoppeja erilaisiin tilaisuuksiin, kuten työhyvinvointipäiviin, polttareihin, syntymäpäiväjuhliin tai rentoihin illanviettoihin ystävien kesken. Adolina’s tarjoamat ohjelmanumerot ovat laadukkaita ja tarjoavat elämyksellisiä kokemuksia, jotka houkuttelevat jokaista osallistumaan

Ohjaajana toimii Olkkarin käsityöohjaaja Pilvi

Lisää Pilvistä löydät:
FB:Adolinas, Kotisivuilta: Adolinas.com
IG: a.d.o.l.i.n.a.s  Olkkarin Blogista

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään kokemusta käsitöistä. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan ja takaa, että kotiin viemisiksi saat tuotoksen, josta voit olla ylpeä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Olkkarin käsityökursseille!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiuskoristeet 2h | Lauantai 18.5.2024 klo 11-13”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *