Acu&Yin – kuuden kerran joogakurssi keskiviikkoisin 14.8.-18.9. klo.17.30-18.45.

89,00  sis. alv

Varastossa

Kuvaus

Acu&Yin – kuuden kerran joogakurssi keskiviikkoisin 14.8.-18.9. klo.17.30-18.45.

Acu&Yin-joogatunnilla yhdistetään lempeän tehokkaat yinjooga-asanat ja kiinalaisen lääketieteen akupunktiokanavat ja -pisteet (meridiaanit. Acu&Yin-tunnilla pääset laskeutumaan rauhallisen musiikin siivittämänä omaan kehoon ja läsnäoloon.
Alun lempeän kehon herättelyn ja tunnin teemaan tutustumisen jälkeen asettaudutaan yin-asanoihin omaa kehoa kuunnellen ja apuvälineillä tukien. Asanat on suunniteltu avaamaan aina tunnin teeman mukaisia meridiaaneja, joihin yhdistetään sekä hierontaa että akupisteiden painelua. 

Tällä kurssilla opit kiinalaisen lääketieteen itsehoitoa moniin vaivoihin ja pääset asettumaan kehomielesi äärelle läsnäolon tilaan. Yin-asanat ja rauhallinen hengitys ohjaavat kehon palautumiseen ja saavat kireydet lempeästi poistumaan.

Kiinalaisen lääketieteen opit tuovat valtavaa ymmärrystä oman kehomielen kaikkiin oireisiin ja ennen kaikkea niiden juurisyihin. Kurssilla opit Viiden elementin teorian perusteet, vuodenaikojen vaikutuksen sekä tunnistamaan oman kehotyyppisi. Osalla kurssin tunneista on mahdollisuus saada akupunktioneula valittuun akupunktiopisteeseen loppurentoutuksen aikana.

Kurssin ohjaa kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja joogaopettaja Nana Simola.
Nanalla on 20 vuoden kokemus joogasta ja kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota hän on harjoittanut yli 10 vuotta.
Et tarvitse kokemusta joogasta tai kiinalaisesta lääketieteestä kurssille osallistuaksesi. 

Nanan löydät  myös Instagramista tästä ja Facebookista tästä.

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Acu&Yin – kuuden kerran joogakurssi keskiviikkoisin 14.8.-18.9. klo.17.30-18.45.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acu&Yin – kuuden kerran joogakurssi keskiviikkoisin 14.8.-18.9. klo.17.30-18.45.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *