Ale!

Palauttava yinjooga 75 min I Keskiviikkoisin klo 18.00-19.15

15,30  sis. alv

Kuvaus

Palauttava yinjooga 75 min I Keskiviikkoisin klo 18.00-19.15

Yinjooga on lempeä, elimistön ja hermoston palautumista ja rentoutumista edistävä harjoitus. Se perustuu kiinalaisen lääketieteen Viiden elementin teoriaan ja on hidasta, passiivista ja palauttavaa. Asanoissa viivytään tavallista pidempään, noin 3-5 minuuttia omaa kehoa kuunnellen.

Yinjoogalla vaikutetaan kehon syväkudoksiin; faskiaan, jänteisiin, nivelsiteisiin ja jopa luihin. Harjoitus tukee hermoston parasympaattista haaraa ja on vastapaino kaikelle suorittamiselle ja kiireelle. Harjoitus palauttaa koko kehomieltä, lisää liikkuvuutta, lievittää kipuja ja kehon jumeja. Yinin avulla lisäämme myös energian kiertoa kehossa sillä asanoilla pyritään stimuloimaan kehon meridiaaneja, missä kiinalaisen ajattelun mukaan kulkee “Qi”, energiamme, joka vaikuttaa myös eri sisäelinten toimintoihin, terveyteen ja tunteisiin.

Yinjoogassa asanat tuetaan hyvin jotta keho pääsee paremmin päästämään jännityksistä irti. Sitä varten tilassa on vilttejä ja tyynyjä sekä joogatiiliä. Tunnin alussa katsotaan kaikille sopivat apuvälineet. Yinjooga sopii kaikille kehoille, kerro kuitenkin etukäteen jos olet raskaana tai sinulla on vammoja tai yliliikkuvat nivelet, jotta osaan ohjata vaihtoehtoiset asanat ja tukea kehosi turvallisesti.

Tunti loppuu aina rentouttavaan yoganidra-harjoitukseen. Laita päällesi mukavat ja lämpimät vaatteet.

Harjoituksen jälkeen on tarjolla lämmintä yrttiteetä jotta vetreytetyt faskiat saavat nesteytystä ja saat heräillä rauhassa harjoituksen jälkeiseen maailmaan.

Yin joogan hyötyjä on mm.
• Laskee stressitasoa
• Rentouttaa ja rauhoittaa kehoa & mieltä
• Lisää itsetuntemusta ja kehon kuuntelemisen taitoa
• Parantaa kehon liikkuvuutta ja nestekiertoa
• Toimii palauttavana harjoituksena
• Vahvistaa immuniteettia
• Parantaa ruuansulatusta
• Energian virtaus ja elinvoimaisuus lisääntyy
• Itsemyötätunto lisääntyy
• Unenlaatu parantuu

Palauttava yinjooga 75 min I Keskiviikkoisin

Tunneille osallistuminen ei vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta joogasta. Tunneille voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja kannustan sinua aina kuuntelemaan itseäsi harjoituksen aikana. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, joissa on mukava liikkua. sekä vesipullon. Yin jooga on kehoa viilentävä harjoitus, joten lämpimät vaatteet ja villasukat on hyvä olla mukana.

Voit ottaa halutessasi mukaan oman jooga maton, mutta saat maton käyttöösi myös Olkkarilta. Riittää siis, että saavut vain paikalle.

Jooga ohjaajana on Nanasteen Nana. Nana on Joogaohjaaja (320h), kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunkturisti.

Nanan löydät  myös Instagramista tästä ja Facebookista tästä.

Tunnit järjestetään keskiviikkoisin 3.1.-27.3 klo 18.00-19.15 ja yhden tunnin hinta on 18€. Tunnit toteutetaan Olkkarin tiloissa osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10 Tampere. Olkkarista lisätietoa saat tästä.

Lämpimästi tervetuloa voimaan paremmin!

 

Palauttava yinjooga 75 min I Keskiviikkoisin

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 

Palauttava yinjooga 75 min I Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Valitse tunti

3.1 klo 18.00-19.15, 10.1 klo 18.00-19.15, 17.1 klo 18.00-19.15, 24.1 klo 18.00-19.15, 31.1 klo 18.00-19.15, 7.2 klo 18.00-19.15, 14.2 klo 18.00-19.15, 21.2 klo 18.00-19.15, 28.2 klo 18.00-19.15, 6.3 klo 18.00-19.15, 13.3 klo 18.00-19.15, 20.3 klo 18.00-19.15, 27.3 klo 18.00-19.15

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palauttava yinjooga 75 min I Keskiviikkoisin klo 18.00-19.15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *