Kalevalainen jäsenkorjaus (Kirsi) 120min

95,00  sis. alv

Kuvaus

Kalevalainen jäsenkorjaus

Aika hoitoihin varataan täältä: vello.fi/kirsinjasenkorjaus
Voit myös tiedustella aikoja suoraan Kirsiltä: 045 6338892

Kalevalaisella jäsenkorjauksella tarkoitetaan suomalaiseen perinteeseen pohjautuvaa pehmytkudoskäsittelyä eli mobiilisaatiohoitoa, jossa käsitellään kaikki tuki-ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet. Hoito tehdään pehmeästi ja kivuttomasti kudoksia kuunnellen. Mitään “niksauttelua” ei tehdä. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa keho käsitellään aina kokonaisuutena pelkän kipukohdan sijaan. Keho hoidetaan jalkapohjista päälakeen asti.

Kun kehon virheasentoja korjataan ja lihaskireyksiä avataan, helpotetaan niistä johtuvia kiputiloja. Liikeratojen ja nivelten toiminta palautuu, hermojen pinnetilat vapautuvat, kudospaine purkautuu ja aineenvaihdunta paranee.

Kalevalaisen jäsenkorjauksen hoitoesteitä ovat: flunssa, kuume, tuoreet vammat (ensin lääkäriin), osteoporoosi (vakava), kasvaimet ja syöpä, ihon infektiot (paikallisesti), akuutit tulehdustilat, suurentunut kilpirauhanen, suurentuneet imusolmukkeet, hemofilia (verenvuototauti), hermojuuriaukon ahtaumat, kaulavaltimoiden ahtaumat, artroosi, vaikea sydänvika, reumaattiset sairauden akuutissa tulehdusvaiheessa,  raskauden ensimmäinen kolmannes (tapauskohtaisesti, konsultoi hoitajaa). Mainitse raskaudesta hoitovarauksen yhteydessä, niin olen sinuun yhteydessä varmistaakseni, ettei estettä hoidolle ole.

Rokotteen, kipupiikin ja antibioottikuurin jälkeen 2 viikon varoaika ennen käsittelyä. Jos käyt muissa hoidoissa, kannattaa pitää vähintään viikko väliä ennen ja jälkeen kalevalaisen jäsenkorjauksen.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu hyviä tuloksia esim. seuraavien vaivojen hoidossa:


– jalkojen erimittaisuus
– lantion virheasento
– plantaarifaskiitti
– niska-hartiaseudun kivut ja kireydet
– polvien kivut ja virheasennot
– selkäkivut
– rannekanavan oireyhtymä
– asentohuimaus
– migreeni
– jännityspäänsärky
-TOS-oireet
– ryhtivirheet
– skolioosi
– välilevyn pullistuma
– iskiastyyppiset kivut
– jäätynyt olkapää
– tennis- ja golfkyynärpää
– kasvukivut
– vauvojen koliikki

  

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on EU:n Harmonisointiviraston nimisuojaus ja se on hyväksytty Opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksellä Elävän perinnön kansalliseen luetteloon huhtikuussa 2020. Sosiaali- ja terveysministeriö hyväksyi hoidon käytettäväksi tuki- ja liikuntaelinhoitona Hyvinvointialueilla 15.2.2023.

Hoito kestää alkuhaastatteluineen 90-120 minuuttia. Hoidon jälkeen on syytä välttää raskasta liikuntaa 2-3 vrk hoidosta (ja muuta rehkimistä, suursiivouksen saat siirtää suosiolla pari päivää eteenpäin). Keho tarvitsee hoidon jälkeen lepoa ja palautumista ja hoidon tehokin on parempi, kun maltat ottaa rauhallisesti. Juo riittävästi raikasta vettä, usein hoidon jälkeen janottaa normaalia enemmän. Saunaa ja alkoholin käyttöä sekä auringon ottoa on syytä välttää hoitopäivänä. Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä tullessasi hoitoon.

Hinta ja voimassaoloaika:

kalevalainen jäsenkorjaus 95€ sis. alv 24%

Hoito on voimassa 8 viikkoa ostopäivästä ja se tulee käyttää 8 viikon aikana.

Kirsi on kalevalainen jäsenkorjaaja, meridiaanihieroja ja intialaisen päähieronnan taitaja.

Kirsin löydät  myös Instagramista tästä  ja Facebookista tästä.


Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Tervetuloa!


Peruutusehdot ja muutokset: alle 24h ennen tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko hoidon hinta. Lääkärintodistuksella aika siirretään toiseen ajankohtaan veloituksetta. Unohdetusta/käyttämättä jätetystä varauksesta veloitetaan koko hoidon hinta.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalevalainen jäsenkorjaus (Kirsi) 120min”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *