Lahjakortti äänimaljarentoutukseen kahdelle

150,00  sis. alv

Kuvaus

Lahjakortti äänimaljarentoutukseen kahdelle

Tule ystävän, perheenjäsenen tai puolison kanssa äänimaljarentoutukseen.
Äänimaljarentoutus kahdelle on ihana lahjaidea, kun ei halua antaa materiaa, tai ei oikein tiedä mistä toinen varmasti pitää. Äänimaljarentoutus on varmasti jokaiselle tarpeen. Jokainen ansaitsee vähän omaa aikaa, hemmottelua ja täydellisen rentoutumishetken itselleen, joten nappaa helppo lahjaidea tästä!

Pariskunnille ihana yhteinen hetki rauhoittua ja hiljentyä yhdessä. Loistava treffipäivän aloitus, sillä syvästi rentoutuneena laskeudut tähän hetkeen ja voit olla täysin läsnä itseäsi ja toista varten. Rauhasta käsin syntyy myös ne syvällisimmät ja hedelmällisimmät keskustelut. Parirentoutuksessa yhteys toiseen syvenee, olit sitten ystävän, puolison, oman lapsesi, äidin, isän tai sisaruksen kanssa, on luvassa molemmille ihana yhdistävä kokemus.

Lahjavinkki; mm. tuoreelle äidille loistava lahja, sillä äänimaljahoito vastaa n. 3h syvää unta, joka perustuu aivoaaltoihin, jotka laskevat syvän unen tasolle hoidon aikana. Työstä, tai arjesta kuormittuneelle, univaikeuksista kärsivälle, kivuista tai säryistä kärsivälle ja kaikille, jotka kaipaavat rauhoittumista, stressistä vapautumista ja hemmottelua.
Lue lisää äänimaljojen vaikutuksista TÄÄLTÄ

Palaute: “Mulla ei ollu ihmeempiä odotuksia äänimaljahoidosta ennakkoon. Kokemus oli hyvin rentouttava ja tuli yllätyksenä se, kuinka syvästi koko kroppa rentoutui. Värähtely tuntu kaikkialla ja tuntu että sain oikeasti LEVÄTÄ!”
-Antoi palautteena tuolloin univaikeuksista kärsivä mieheni, kun lahjaksi raahasin hänet aikoinaan parirentoutukseen. Sen jälkeen ei ole tarvinnut raavasta suomalaista miestä pakottaa mukaan. 🙂

Lahjakortti on voimassa 6kk lahjakortin ostohetkestä!
Lahjakortin saat sähköpostiisi maksettuasi ostoksen.

Äänimaljarentoutus kestää 75min

Aika rentoutuksiin varataan ottamalla yhteyttä sähköpostilla (sofia@healingwaves.fi) tai whatsappilla (0443130904)

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Syvärentoutuksista voit lukea lisää tästä.

Ohjaajana on Sofia – Healing waves.fi
Sofiasta ja äänimaljoista lisää Instagramissa

Tervetuloa!

 

Lahjakortti äänimaljarentoutukseen kahdelle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti äänimaljarentoutukseen kahdelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *